Vores arbejde

01/08 - 2018

UretfærdighedBlevLovDemonstrationDanskereModRacismeFraKbhTilÅrhusModstandInternationalOpmærksomhedSammenholdDiskriminationFørsteBødeSelvtægtTusinderIProtestKnæfaldForFrygtenMartinHenriksenNynazistiskFejringKramAfPolitibetjentMedmenneskelighedKvinderIDialogPopulismeKollektivHøjredrejningLiberalismenFaldtIkkeSåGrundlæggendeGrundværdierDemokratiFolkestyreHvorGårGrænsenTålmodighedKlippefasteHjerterSanhedenErÉnIngenOpgivelseMåletErÉtFremad

"Danmark har ramt forkert"

Boris Johnson

Tidligere britisk udenrigsminister

"Det er hykleri af højeste karat"

Peter Lauritsen

Første danske professor i overvågning

"Dermed er den enkeltes frihed begrænset af flertallets værdier"

Asser Amdisen

Historiker og tidligere højskoleforstander

"(Loven red.) håner de frihedsrettigheder, som Danmark påstår at opretholde"

Fotis Filippou

Vicedirektør for Amnesty International i Europa

Vores arbejde

Følg med i vores arbejde


30. august 2018

ÅBENT HUS I KBH

 

Vi takker alle vores gæster for at deltage til vores Åbent Hus arrangement! Fantastisk dag med en hyggelig atmosfære og en masse dialog!

 

Vi glæder os til næste gang!

 

#VidenErVejenFrem #BookOs

#ÅbentHus #MødDemManTalerOM

 

Frygt næres af uvidenhed. Den bedste måde at komme frygten til livs på er ved at søge viden. Man hører så meget om muslimer, men er det mon på tide at tale med muslimerne?

 

27. august 2018

OPLÆG FOR ELEVER FRA EFTERSLÆGTEN

 

Vi har i dag holdt et oplæg for omkring 50 samfunds- og religionsfags elever fra Efterslægten. 

Det var rigtig rørende og hjertevarmende at møde så venlige og nysgerrige elever. Tak til de to lærere for at have taget kontakt til os og tak til Det Islamiske Trossamfund for at have lagt hus til!

 

En af lærerne takkede os for oplægget og sagde at hun overhørte en elev sige:

"Det her var den bedste og mest spændende religionstime, vi nogensinde har haft."

 

Hvor det dog glæder os!

 

11. august 2018

INVITATION TIL ÅBENT HUS


Kvinder I Dialog inviterer til åbent hus!


Kvinder I Dialog er en gruppe af kvinder med og uden niqab, der ønsker dialog med den brede befolkning.

Der bliver jævnligt talt om os, men ikke med os, og derfor inviterer vi til åbent hus. Vi mener nemlig, at vejen frem til forståelse og gensidig respekt bedst opnås ved, at vi taler sammen uanset forskelligheder.


Eftermiddagen vil byde på et informerende oplæg samt diverse spændende boder og gratis forfriskninger.


Vi glæder os til at tage imod jer!


10. august 2018

DEMONSTRATION MOD DEN FØRSTE BØDE


Den 10. august demonstrede vi imod den første bøde givet i denne uretfærdige lovs navn!


Det er ikke acceptabelt at kvinder bliver overfaldet, får revet deres tøj af og får udstukket bøder når politiet ankommer.

.

Vi opfordrede derfor jer alle til at komme og være solidariske - og I kom!.

Når der bliver set tilbage i historien, så lad der stå, at der var en gruppe mennesker, der gjorde modstand, og gjorde hvad, de kunne for at vise, at de var imod denne undertrykkende lov.


1. august 2018

DEMONSTRATION I KBH & AARHUS


Et stort øjeblik i Danmarks historie!

På tværs af etnicitet, tro, køn og alder så var vi vidner til ca. 3000 mennesker, der side-om-side kæmpede imod diskrimination og undertrykkelse.


Vi takker endnu engang jer alle for jeres deltagelse og engagement. Vi er stadig overvældet af alt den støtte vi har modtaget - i er fantastiske!


Dette er blot starten på en lang kamp imod regeringens diskriminerende og islamfjendske love.


26. juli 2018

WORKSHOP M. MUSLIMSK UNGDOM I DK


Stor tak til Muslimsk Ungdom I Danmark - København for deres gæstfrihed, samt alle deltagende for deres arbejdsindsat. Det var en meget hyggelig dag med masser af kreativitet.


Vores arbejde stopper ikke her. Dette er blot begyndelsen. Vi vil modarbejde diskriminerende og islamfjendske love indtil retfærdigheden sejrer.


18. juli 2018

BESØG PÅ NATIONALMUSEET


Vi var på Nationalmuseet.

Vi mødte så mange vidunderlige mennesker, og gav også nogle flyers til noget af personalet og havde spændende samtaler. De var så støttende og glade for at vi kom. Det var vi også.


At tage på museum, og ture ud i naturen, for at opleve kulturelle ting, er én af de ting vi kommer til at savne mest når forbuddet træder i kraft.

I dag var en dejlig dag, bortset fra tankerne om hvad der venter os i fremtiden...


17. juli 2018

INVITATION TIL DEMONSTRATION I ÅRHUS


Den dag tildækningsforbudet bliver lov, bryder vi den!


Kvinder I Dialog opfordrer alle til at kæmpe for retfærdighed.

Vi inviterer dermed alle til at demonstrere mod tildækningsforbudet i Århus. En lov, der diskriminerer, kriminaliserer og undertrykker en minoritet - nemlig danske muslimske kvinder. Mød op og råb op!


Vi bringer the, kaffe og kage!

I bringer det gode humør!


16. juli 2018

WORKSHOP M. PARTY REBELS


Vi takker arrangørerne fra Party Rebels, for at stable denne fantastiske Workshop på benene, hvor mange havde mulighed for at lave kreativ tildækning, som kan bruges til demonstrationen d. 1. august. Vi takker selvfølgelig også alle deltagerne for deres støtte!


6. juli 2018

INVITATION TIL DEMONSTRATION I KBH


Onsdag d. 1. august træder niqabforbuddet i kraft.

Ved at fratage muslimske kvinder retten til at klæde sig efter egen overbevisning undergraver politikere egne liberale kerneværdier.


Dette lovforslag er kun med til at undertrykke, diskriminere, sprede negativitet og anspændt atmosfære iblandt befolkningen.


Derfor appellerer vi til, at alle dukker op til protest i København d. 1 . august.

Sammen står vi stærkere!

18. juni 2018

EID BOD


Til Eid havde vi fornøjelsen af at have en bod på Den Sorte Plads, hvor der var mulighed for at hilse på os, indgå i dialog, få prøvet en niqab og andet hygge. Vi havde en hyggelig dag med en masse interessante samtaler!


9. juni 2018

MENNESKEBIBLIOTEKET


Et af vores medlemmer er blevet medlem af menneskebiblioteket, så man kan nu komme og låne en bog samt lære en niqabklædt kvinde at kende på tomandshånd.


31. maj 2018

PROTEST


Efter den sidste høring holdte vi en protest imod maskeringsforbuddet. Kampen er ikke slut endnu. Den er først lige begyndt!16. Marts 2018

ÅBENT HUS


Fredag d. 16. marts havde vi vores første åbent hus. Dagen var præget af hyggelig atmosfære. Vi havde en masse gode samtaler. Vi havde forskellige boder med lækkerier samt spændende udstilling. Vi kom hjem rigtig glade og overvældet over den positive samt spændende samtaler vi fik.

14. marts 2018

DIALOG MED DEN DANSKE BEFOLKNING


I februar og marts måned har vi stået ude i kulden, og uddelt varm te og informerende foldere til befolkningen. Vi mener nemlig, at vejen til gensidig forståelse og respekt bedst opnås ved at indgå i dialog.

9. marts 2018

INVITATION TIL ÅBENT HUS


I fredags stod vi ude foran Christiansborg hvor vi inviterede til vores Åbent Hus arrangement. Vi fik delt en masse lækre småkager ud. Derudover deltog vi i et pressemøde og efterfølgende uddelte vi varm suppe til de hjemløse på gaden (det var såå koldt).

2. marts 2018

BESØG PÅ RYSLINGE EFTERSKOLE


Kvinder I Dialog havde fornøjelsen af at holde oplæg på Ryslinge Efterskole, hvor både spændende og lærerige samtaler fandt sted. Vi blev modtaget af de mest imødekommende elever og undervisere og resultatet var en yderst givende aften.


Hvis I ønsker at booke Kvinder I Dialog til oplæg, debat eller andet, så kontakt os venligst.


8. februar 2018

BESØG PÅ CHRISTIANSBORG


Over de sidste par uger har vi været inde og besøge forskellige folketingsmedlemmer heriblandt Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten,  Josephine Fock fra Alternativet og Mette Gjerskov fra Socialdemokratiet, som alle er imod forbuddet. Det er virkelig dejligt, at der findes politikere, der har en åben indstilling, og som gerne vil føre dialog med os og ikke kun om os.

24. januar 2018

BESØG PÅ KROGERUP HØJSKOLE


Vi har i går aflagt Krogerup Højskole et besøg for at holde et oplæg om maskerings-forbuddet og diskrimination. Dagen blev brugt i selskab med landsformanden for Liberal Alliances Ungdom., Søren Nielsen, som er stærkt imod forbuddet, da han er stærk tilhænger af frihedsrettighederne.


Arrangementet var virkelig god og berigende, og vi gik alle sammen meget taknemmelige derfra.

Vi fik fældet tårer sammen, grint sammen og kom virkelig hinanden ved. Det beviser blot endnu engang, at man knytter sig til hinandens historier når man fokuserer på essensen af historierne, og at niqab ikke står i vejen for en god og berigende dialog.

23. januar 2018

NY VIDEO PÅ VEJ


Politikerne ønsker ikke at indgå i dialog med os, derfor får de en video-respons i stedet!